WidgetClub

[Android]Sådan tilføjer du en widget til din startskærm

WidgetClub

Du har brug for en dedikeret app til at tilpasse din startskærm med stil! Dette er den endelige version af påklædningsappen, der har alle påklædningsmaterialerne!

Tjek denne app

hvordan du tilføjer widget til din startskærmguide

  • Den engelske version optages lige nu.

Bemærk venligst;

・Indstil venligst startskærmens appgitter korrekt. Vi anbefaler 4 x 5, 4 x 6.

・Widget vil forsvinde, hvis du ændrede "hjemmeappen", efter du har konfigureret widgetten til din startskærm. Vær forsigtig.

・Betjening kan variere afhængigt af din smartphonemodel og hjemmeapp og startapp. Men den generelle drift er den samme.


Relaterede artikler