[iOS] Käyttöönotto SHOP:sta ostamisen jälkeen

Tarkista tämä sovellus

Haluan esitellä sinulle asennusvaiheet WidgetClub-kaupassa oston jälkeen.

1.Tarkista sähköpostisi ja kopioi sarjakoodi

Kun maksu on suoritettu, saat sähköpostin WidgetClubilta (

) sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit maksaessasi.

Kopioi sähköpostissa oleva sarjakoodi.

2. (Jos ei ole vielä ladattu) Lataa WidgetClub-sovellus

Lataa alla olevalta lataussivulta WidgetClub-sovellus.

3.Syötä kutsukoodi

Avaa ensin WidgetClub-sovellus, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa 🎁 (Kutsukoodi) -painiketta, kirjoita aiemmin kopioimasi sarjakoodi ja napauta Vahvista-painiketta.

4.Valitse asetettava kohde

Valitse ostettavien kohteiden joukosta kohde, jonka haluat asettaa. Asennusmenetelmä on erilainen kullekin kohteelle, joten tarkista seuraavat yksityiskohtaiset asennustavat.